image/svg+xml

• Bartın Üniversitesi Engelsiz Yaşam Alanında  bireysel eğitim,dil ve konuşma terapisi, psikoterapi ve fizyoterapi seanslarımız başlamıştır.

• Bartın Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümüyle el baskısı etkinliğimizi gerçekleştirdik.

• BARÜ’nün “engelleri” aşacağı projesi tanıtıldı.

• Türk Dili ve Edebiyatı bölümü tarafından 3 Haziran 2021'de saat 14.00'te "Türk İşaret Dili Paneli" düzenlendi.

• Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla “Engelli Anne-Engelli Çocuk Sempozyumu” gerçekleştirildi.

• Üniversitemiz, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından düzenlenen Engelsiz Erişim Ödül Töreni’nde 2 ödül daha alarak Turuncu Bayrak (Mekânda Erişilebilirlik) sayısını 8’e çıkardı.

• Eğitim Yapılarında Engelsiz Yaşam ve Tasarım" Başlıklı Çevrim İçi Konferans Gerçekleştirildi

• 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü Etkinliği Gerçekleştirildi

• Engelsiz Kariyer Etkinliğimiz Tamamlandı